Welkom lieve, prachtige vrouw en moeder. Welkom partner. Welkom baby.

Op zoek naar een doula?

Ik neem jullie graag mee op weg in geboorte-land en laat alle mogelijke keuzes zien/ervaren/voelen die je kan maken in het belang van een veilige en liefdevolle zwangerschap en baring vanuit kracht en vertrouwen en niet vanuit angst en controle. We gaan op reis naar binnen. Zijn jullie er klaar voor? Om jezelf opnieuw geboren te laten worden?

Zwanger zijn, baren en nieuw ouderschap is wat mij betreft de meeste spirituele reis die we in dit leven kunnen maken. Doe je dit als stel echt samen, dan is het helemaal ultiem. De beste fundering om je kindje vanuit te ontvangen.

De afgelopen jaren heb ik tal van cursussen en opleidingen gevolgd omdat ik toen dacht dat dit me een ‘goede doula’ zou maken. Maar inmiddels weet ik dat dit een illusie is. Het is een dieper weten waar ik me mee hoef te verbinden en dan stroomt de informatie door me heen. Dit betekent dat ik veel innerlijk ‘werk’ doe om me constant goed te kunnen afstemmen op de behoeftes van moeder, partner en natuurlijke niet te vergeten: jullie kindje. Wat heeft hij/zij nu, in dit moment, nodig?

Tijdens de baring ben ik het anker waar je op kan leunen en op terug kan vallen indien nodig. Ik zal je rechten en wensen beschermen en er voor je gaan staan als dit nodig is.

De manier waarop je kindje geboren wordt is de imprint van zijn of haar verdere leven. Zo, zo belangrijk is de zwangerschap en geboorte dus! Het is een soort van preventieve zorgverzekering die een grote rol speelt in de verdere gezondheid van je kindje.

Neem aub contact met me op voor een kennismakingsgesprek om te kijken waar jullie behoeftes en wensen liggen. Dat kan via: 0636349372. Liefs, Wendy