Boshuis te koop

Het veilige nest waar ik samen met mijn dochters mocht zakken na een intense tijd en vanuit waar ik heb kunnen bloeien is klaar om los te laten. Het is tijd om met mijn vogeltjes uit te vliegen. We zijn eruit gegroeid. Ons huis is ontworpen door Rob de Boomhuttenbouwer. Mocht je zoiets prachtigs willen, hij is de man die je helpen kan. Geen idee is hem gek genoeg. 

Deze plek is prachtig, uniek, rond, licht, van natuurlijke materialen.

Lees alles alsjeblieft heel erg goed door voordat je contact met me opneemt. Door de overweldigende reacties de vorige keer kan ik ook alvast aangeven dat ik waarschijnlijk niet overal op kan reageren. Hierin staat alles wat je moet weten.

Dit prachtige huis staat op het Monnickenbosch in Soest. Een fijne camping midden in het bos, om de hoek van de duinen. Het is echt heeeel erg mooi hier.

  • Wat heel belangrijk is: het mag niet permanent bewoond worden. Creatieve vragen of constructies zijn er niet. Je kan er alle vakanties, weekenden, vrije dagen zijn maar vaste bewoning mag niet. Perfect dus voor iemand met een huis in het buitenland en die regelmatig in NL moet zijn of als tweede huis in het bos. 
  • Het mag ook niet als werkplek dienen.
  • Mag niet verhuurd worden.

Nu even alle leuke dingen. Het is dus op meest prachtige locatie in het hart van ons land. Er wonen andere fijne mensen op het park. Je bent overal zo. Huisdieren zijn welkom en vuur mag gemaakt worden (op weinig parken zo).

Het huisje 

Er is water, een hele fijne keuken, toilet, houtkachel, overal rondom geïsoleerd. De ramen zijn wel enkel glas, dus het best is hier iets voor te maken in de winter of tzt te vervangen door iets anders. Er is nog geen douche, maar alle aansluitingen hebben we wel gemaakt. Je kan op de camping douchen. Er zijn nog wel wat kleine dingetjes die gedaan moeten zoals een kookplaat inbouwen. 

Prijzen

Het stageld voor een jaar is €3800,- excl. gas en water. Het hout koop je zelf in de winter bij de boer, of je zet er een palletkachel in - wat je zelf wilt. 

De prijs voor het huisje: je kan bieden vanaf €60.000. De opbrengst van dit huisje zal ik investeren in een pracht krachtplek in de natuur die er hopelijk binnen een jaar gaat komen. Een plek waar er ruimte is voor mij en mijn meiden, dieren, planten - maar ook als Zijnsplek voor anderen waar veel moois geboren mag worden.

Voor wie?

Het is geen standaard huis, gelukkig. Het is een manier van leven en dat moet je passen. Het vraagt je te vertragen en te Zijn. 

Als alles je resoneert en het past: wil je me dan aub een whatsappje sturen met je bod en kort info naar: 0636349372 om een bezichtiging te plannen.

--
---
---