Boshuis te koop

Het is tijd om met mijn vogeltjes uit ons veilige nest te vliegen. We zijn eruit gegroeid. 

Deze plek is prachtig, uniek, rond, licht, van natuurlijke materialen.

Lees alles alsjeblieft heel erg goed door voordat je contact met me opneemt. Door de overweldigende reacties de vorige keer kan ik ook alvast aangeven dat ik waarschijnlijk niet overal op kan reageren. Hierin staat alles wat je moet weten.

Dit prachtige huis staat op het Monnickenbosch in Soest. Een fijne camping midden in het bos, om de hoek van de duinen. Het is echt heeeel erg mooi hier.

  • Wat heel belangrijk is: het mag niet permanent bewoond worden. Creatieve vragen of constructies zijn er niet. Je kan er alle vakanties, weekenden, vrije dagen zijn maar vaste bewoning mag niet. Perfect dus voor iemand met een huis in het buitenland en die regelmatig in NL moet zijn of als tweede huis in het bos. 
  • Het mag ook niet als werkplek dienen.
  • Mag niet verhuurd worden.

Nu even alle leuke dingen. Het is dus op meest prachtige locatie in het hart van ons land. Er wonen andere fijne mensen op het park. Je bent overal zo. Huisdieren zijn welkom en vuur mag gemaakt worden (op weinig parken zo).

Het huisje 

Er is water, een hele fijne keuken, toilet, houtkachel, overal rondom geïsoleerd. De ramen zijn wel enkel glas, dus het best is hier iets voor te maken in de winter of tzt te vervangen door iets anders. Er is nog geen douche, maar alle aansluitingen hebben we wel gemaakt. Je kan op de camping douchen. Er zijn nog wel wat kleine dingetjes die gedaan moeten zoals een kookplaat inbouwen. 

Prijzen

Het stageld voor een jaar is €3800,- excl. gas en water. Het hout koop je zelf in de winter bij de boer, of je zet er een palletkachel in - wat je zelf wilt. 

De prijs voor het huisje: je kan bieden vanaf €50.000. 

Voor wie?

Het is geen standaard huis, gelukkig. Het is een manier van leven en dat moet je passen. Het vraagt je te vertragen en te Zijn. 

Als alles je resoneert en het past: wil je me dan aub een whatsappje sturen met je bod en kort info naar: 0636349372 om een bezichtiging te plannen.

Ons huis is ontworpen door Rob de Boomhuttenbouwer. 

--
---
---