Door doula voor moeders

Holistic Doula is er voor moeders. Wij zetten ons in voor een zachte, bewuste en natuurlijke zwangerschap, geboorte en kraamperiode voor moeder en kind. Dit doen wij door er open over te delen, informeren en inspireren. Het is onze grote wens dat de volgende generaties gezond en zacht ter wereld komen. Dat kan alleen, in onze ogen, via hun moeders.

Dit zijn de bouwstenen voor alles wat er vanuit Holistic Doula wordt geboren. Wij zijn een webshop, maar niet zomaar één. Bij alleen het verkopen van producten maakt ons hart geen sprongetje; bij het delen van prachtige producten met een goed verhaal en bijdragen aan gezonde en natuurlijk zwangerschap, geboorte en kraamperiode wél.

In 2014 heeft Wendy geboorte gegeven aan dochter Luna hoog boven op een berg in Ibiza, thuis, in het water met Sebastiaan aan haar zij. Deze levensveranderende ervaring heeft de geboortewerker in haar wakker gemaakt.

Over Holistic Doula - Wendy van der Zijden

Tijdens haar eerste zwangerschap is de speurtocht begonnen naar de beste natuurlijke producten om haarzelf en kindje gezond te houden. Er ging een wereld voor haar open! De schok was groot toen ze ontdekte dat veel ‘verzorgingsproducten’ voor moeder en kind parabenen, siliconen en synthetische geur- en kleurstoffen bevatten. Veel van haar doula cliënten hadden veel baat bij de Shea Butter en de Healing Herbs waar het allemaal mee is begonnen. Puur. Natuurlijk. Plantaardig. Zo is langzaam de geboorte van de Holistic Doula webshop ontstaan. 

Over Holistic Doula - Wendy van der Zijden

Jouw huid is je grootste orgaan

Onze huid is ons grootste orgaan. Als zwangere vrouwen moeten we waken voor producten die we niet kunnen eten maar wel op ons lijf smeren. De huid van een pasgeboren baby’s is ontzettend kwetsbaar, die verdient niets dan het beste uit de natuur. Kan jij al jouw verzorgingsproducten eten?

Natuurlijke Verzorging Moeder & Kind - Holistic Doula

Het Team 

Net zoals jouw geboorteteam essentieel is voor een positieve geboorte ervaring, zo hebben wij ook een top team samengesteld om bij te dragen aan jouw ervaring met onze webshop. We willen hier kort iedereen toelichten die bijdraagt aan Holistic Doula’s missie.

Wendy

Aka ‘gentle birth warrior’. Omdat de nood zo hoog is met de toenemende medicalisering is juist nú de tijd te kiezen voor een natuurlijke, bewuste en duurzame zwangerschap, geboorte en kraamtijd. Deze basis voor je kindje is een cadeau voor het verdere leven. Wendy leest, blogt, vlogt en deelt via Facebook en Instagram. Haar dochters Luna en Gaia krijgen een vrije opvoeding onder de Spaanse zon en de natuur is haar grootste inspiratiebron. Leven in Waarheid en de teachings van Mooji wijzen haar naar de plek waar alles Is. Voeding, natuurlijk, een heel belangrijk onderdeel. Haar gezin leeft op een 95% plantaardig dieet. Ze voedt haar kinderen lang. Slaapt met ze samen. En is dol op avonturen en op reis gaan!

Sebastiaan

Sebastiaan is partner in business & life van Doula Wendy en met meer dan 10 jaar website- en ontwerpervaring ondersteunt hij Holistic Doula in de online en offline presentatie. Sebastiaan is de kracht achter de schermen en zorgt ervoor dat alles er op en top uitziet. Naast zijn creatieve input is Sebastiaan een echte mensenmens en is daarom ook hét aanspreekpunt voor onze inkoop, verkoop en klantencontact.