Leeuwinnen

A Mother's love for her child is like nothing else in the world. It knows no law, no pity, it dares ALL things and crushes down remorselessly all that stand in it's path.

Calling all lionesses!

Afgelopen 3 februari schreef ik: 

Dé GRENS!!!

NEE. Een hele dikke NEE. Moeders, kunnen jullie die grens voelen vanuit je tenen? Dit vuur brengt me echt bij een heel, héél heldere ‘NEE, niet in de buurt komen van mijn kinderen’.

Die oerkrachten waarmee we baren en nieuw leven scheppen, zo ook komt deze grens die ik zo helder voel uit diezelfde bron. Leven én dood.

De grens.
Is die niet allang bereikt? Overschreden?
Stilletjes keek ik toe en leefde mijn leven, deelde af en toe eens wat vanuit onmacht of boosheid. Maar dit gevoel is van een heel andere orde. Het is recht, vlijmscherp, vol liefde voor alle kinderen van de wereld. En alles vernietigend, óók. Ik voel echt de vernietigende ‘ik eet je op’ energie als er aan (mijn) kinderen wordt gezeten. I’ll eat you alive! Hier, naar deze grens gaan...het mannelijke systeem gaan ‘tegenspreken’. Hiervoor werden we verbannen en verbrand nog niet eens zo héél lang geleden. En wij, we willen er liever niet heen. Want het is groooots dat vuur wat daar woekert!

Ik begrijp heel goed dat vrouwen hier bang voor zijn. Dat vuur toe te laten. Boosheid te uiten! Want ooo we worden toch geacht de lieve vrede te bewaren? Niet meer dus. Give life to your fire! Sta op en zeg nee! Ga in gesprek met het schoolhoofd, de moeders en vaders op het schoolplein en bij het sporten. 

Een krantenkop uit België luid dat ze kinderen 'strenger aan willen pakken'. Nederland begint inmiddels ook rare trekjes te vertonen waardoor de vrijheid van onze kinderen onder vuur komt te staan. 

Mijn kinderen worden niet verplicht getest, ze worden niet verstoten of klein gemaakt en al zéker niet gevaccineerd.

De gigantische schade die het dagelijks leven gaat hebben op hun verdere leven is al immens, laat staan dat we dit ook nog goedkeuren en toestaan.

Keep your hands of our children! #keepyourhandsofourchildren #holisticdoula

Vrijheid is het geboorte recht van onze kinderen

Deze katoenen tas met illustratie van een moeder met haar kind staat symbool voor vrijheid. Onze kinderen, onze keus. Bewust heb ik ervoor gekozen er geen tekst op te plaatsen zodat het een heel helder 'stil' protest is. De boodschap is scherp. Ik sta achter mijn kinderen en zij zijn vrij om hun vrijheid en ruimte in te nemen in de wereld. En niemand zal aan die ruimte komen. Niemand. 

Dit is een oproep om als moeders naast elkaar te gaan staan!

Moeders in nood

Ik weet dat er veel moeders zijn die nu in moeilijke omstandigheden verkeren en ik zou je willen vragen om contact met mij op te nemen als je dit leest en je geroepen voelt. Een deel van de opbrengst van de tassen wil ik terug geven en dat zal aan moeders zijn die het moeilijk hebben. Mocht je een idee hebben of iemand weten die hulp kan gebruiken, laat het me weten en mail naar wendy@holisticdoula.nl.

Bestel via hier:

https://www.holisticdoula.nl/collections/alle-producten/products/lioness-tas