Onze Ibiza droom is werkelijkheid geworden: wonen onder de zon en retreats organiseren voor zwangeren uit Nederland. Met mijn backpack vol geboorte-ervaringen, kennis en wijsheid voel ik dat de tijd om vrouwen in deze fase iets te bieden nu is aangebroken. Een ‘retreat’ staat voor een periode waarin je echt de tijd neemt voor jezelf. Om te vertragen, te verdiepen, te reflecteren, te genieten! Stil te staan bij het magische wonder dat in jouw lijf groeit. Er is geen plek waar dit beter kan dan op magisch (en zonnig) Ibiza. En er is wat mij betreft ook geen beter moment dit te doen dan tijdens de zwangerschap. Even alle aandacht, verzorging en liefde gericht op jou en je kindje. Ik geloof dat je daarna nog beter in staat bent bewuste keuzes te maken en je kindje een zacht welkom op de wereld te geven. Gun jij jezelf een moment in het teken van jou?

Zwangerschapsretreats Ibiza

Deze retreat is voor alle vrouwen die de uitnodiging willen aanpakken om alles wat ze nodig hebben bij zichzelf te zoeken, en niet in de buitenwereld. Ik ga er namelijk vanuit dat jij alles in je hebt om jouw kindje op de meest zachte manier te kunnen dragen en baren. En dat je daar niks voor nodig hebt. Geen pufcursus 2.0. En stiekem ook geen doula. Volg je me nog? 😉 Ik hoop het. Vanuit die gedachte durf ik je te beloven dat de zwangerschap de meest prachtige en transformerende fase van je leven wordt! De geboorte is dan als een soort kers op de taart.

Zelf (of met partner) bij mij op Ibiza

Ben jij er aan toe om er een paar dagen tussenuit te piepen? Even te rusten onder de zon? Dat kan! Ik nodig je van harte uit om bij ons langs te komen. Op basis van jullie wensen maken we een programma op maat. Je kunt hierbij denken aan: iedere ochtend een privéyogales, heerlijk gevoed worden met alleen het beste eten, liefdevolle massage door mij, uitgebreide sessie om je geboorteplan te maken, geboorte ademhalingstechnieken, mooie wandelingen op bijzondere plekken, werken in de tuin, kampvuur birth-talk en veel ander moois.

Het programma en veblijf

Alle retreats die we op Ibiza organiseren zijn op maat samengesteld en 1-op-1 (partner meegerekend). Wij adviseren altijd een lang weekend van bijvoorbeeld 3 of 4 nachten. Voor de overnachtingen werken we vaak samen met Nederlandse stellen die fijne B&B plekjes aanbieden. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een verblijfplaats uit te zoeken. Dagelijks zijn we gemiddeld 4 uur samen en heb je daarnaast genoeg tijd om lekker van het eiland te genieten.

Wat zijn de kosten?

Omdat elke retreat weer anders variëren de kosten. Om toch een indicatie te geven heb ik hieronder een voorbeeld retreat van ongeveer 3 tot 4 dagen samengesteld.

  • Intake (Skype of Telefonisch)
  • Geboorteplan ondersteuning
  • 2x Doula / coaching ontmoeting
  • 2x Ademhalingstechnieken oefeningen
  • 2x Wandeling in de natuur Ibiza
  • 2x Privéyogales door The Mountain
  • 2x Ontspanningsmassage

Totaal: €799,- (Indicatie) Excl. verblijf en vliegtickets


Ja, ik wil naar Ibiza!