Doula

Toen ik als doula begon te werken zag ik dat al de vrouwen die ik bijstond door dezelfde reis gingen: ze wilden het allemaal zo goed mogelijk doen. De bevalling goed voorbereiden, puur eten tijdens de zwangerschap, natuurlijke producten om de baby te verzorgen. Hier zag ik de producten die ik ook gebruikte; nog steeds veel te heftig voor de kwetsbare babyhuid. Ik begon gretig uit onze pot te scheppen om al die moeders een potje te geven. En iedereen werd net zo verliefd als ik!

Al die baby huidjes ingeshead zien worden bracht me zoveel vreugde! Zo puur, zo zacht, zo fijn. Te weten dat hun systeem daarmee niet aangetast wordt gaf me de inspiratie om dit groter te gaan verspreiden. Mijn wens is dat elke baby start met Shea. En elke vrouw zichzelf dit ook gunt. Daarom doen wij wat we doen; jou als vrouw te inspireren om zo goed mogelijk voor jezelf en voor je eventuele gezin te zorgen op meest pure manier. Onze Shea Butter helpt je op weg naar uitzuivering.

Potjes Shea verkocht

De afgelopen hebben we heeeeel veel potjes Shea in binnen -en buitenland verkocht! Zo dankbaar voor.

Tevreden klanten

Zoveel terugkerende klanten te zien maakt onze blij! Onze Shea Butter is geliefd binnen vele huishoudens.

Verkooppunten

Op de allerfijnste plekjes in Nederland & Belgie is onze overheerlijke Shea Butter te vinden.

‘’If you can’t eat it, don’t put it on your skin’’.

Deze zin heeft het begin van mijn reis naar een natuurlijk en bewust leven in beweging gebracht. Ik dacht ‘bewust’ bezig te zijn door af en toe biologisch te eten en ‘natuurlijke’ producten te kopen, maar toen ik echt de verdieping in ging bleek dat mijn gezin nog veel te veel blootgesteld werd aan verborgen ingrediënten en chemicaliën. Het begon allemaal met ‘het gele boekje’ wat ik kocht op Ibiza van een Nomad die de wereld over reisde: in dit boekje bundelde hij al zijn kennis over een zo ‘natuurlijk mogelijk leven’.Mijn baby puur houden.

De meeste moeders beginnen de reis naar een meer natuurlijk leven zodra ze voor hun kinderen hebben te zorgen. Zo ook bij mij. Ik had nu een klein mini meisje waar ik zorg voor had te dragen en ik wilde haar zo puur mogelijk houden. Zoals ze werd geboren; puur en onschuldig.

Team Holistic Doula

‘‘Care for yourself and your family in the most natural way.’’

Onze kernwaardes

Eerlijk

Wij kopen al 10 jaar rechtsreeks van de bron van de vrouwen community in Burkina Faso. Geen tussenhandelaren en/of winkels, zodat het geld direct bij de vrouwen komt.

Puur natuur

Onze Shea Butter is van de meest zuiverste kwaliteit. Het is een eeuwenoud proces wat van moeder op dochter wordt doorgegeven om de puurheid te blijven bewaken.

Wereldverbeterend

Onze Shea Butter draagt bij aan het welzijn van families in lokale communties van Burkina Faso, daar waar onze Shea wordt geproduceerd.

Moeder op zoektocht

Dat moest toch te vinden zijn! Ik ging op zoek. Langs alle bio winkels, natuurlijke drogisterijen; ik las alles wat ik kon lezen over huidverzorging en begreep er niks van!

Toen ineens kreeg ik een pot boter in handen van een kennis met de woorden: ‘smeer dit maar op je baby’. Ik vroeg als eerst of het wel eetbaar was. ‘’Ja!’’ Antwoordde ze. Het is Shea Butter van de aller puurste kwaliteit, direct van de vrouwen uit het dorp waar ik geboren ben. Ik smeerde eerst mezelf in en kan het moment nog goed herinneren! WAUW! Dit gevoel, de zachtheid, de structuur. De geur was even wennen na jaren van alles op mijn huid gesmeerd te hebben wat er niet op hoort. Maar al snel begon ik ervan te houden.

Shea Butter; ons oh-zo geliefde smeren in een potje. Mijn dochters krijgen alleen maar dit op hun huid en nooit meer anders.

Ontdek mijn verhaal...

hd-2014

Luna geboren

Moeder zijn gaf mij de kracht om voor haar en mij op natuurlijke manier te willen leven. Zij is de grootste inspiratie geweest zodat jullie nu ons pure goedje kunnen smeren.
hd-2015

Het gele boekje

Dit gele boekje gekocht van een Nomad op het strand en vooral die ene zin: “if you can’t eat it, don’t put it on your skin” heeft alles veranderd. Ik ging vanaf die dag naar het allerpuurste smeren en zo kwam ik bij onze Shea terecht!
hd-2016

Doula training in Bali

Natuurlijk bevallen en moederen waren onderwerpen waar ik maar geen genoeg van kon krijgen. De doula training in Bali was Eye-opening op vele lagen. Hoe kan ik nog meer bij de natuur leven?
gaia-geboren

Gaia geboren

Mijn tweede dochter Gaia werd geboren! Zij gaf Aarding in mijn leven en projecten. Al 2 jaar wilde ik iets doen met de Shea Butter en nu kon ik er niet meer aan ontkomen! En de benen had ik te komen.
hd-2018_8d3d3ae3-1c4d-4adf-ab8b-d68d6211f82d

Eerste Shea verkopen

Onze eerste potjes Shea Butter maken in ons chalet! Te blij dat onze Shea direct al goed opgepakt werd en we mensen konden verblijden.
hd-2018-02

Naar Ibiza verhuizen

De bestellingen groeiden ons Chaletje in het bos uit. We lieten onze producten nu verzenden door een verzendpartij. Ook verhuisden we dit jaar weer terug naar Ibiza. Vrijheid en de natuur!

Groei

Het werd steeds echter! De bestellingen namen in '21 en dit jaar enorm toe! Het team breidde uit en ik moest kwaliteiten in mezelf ontwikkelen rondom ondernemerschap die ik niet kende. Spannend!
sisters_34e1787d-2f0e-4ea7-918d-3d338a4999c5

Sisters

Dit was het jaar waarin ons retailer netwerk enorm groeide! Wij hebben de wens om meer en meer aandacht te besteden aan offline (naast online), om zo de shea van vrouw-tot-vrouw te blijven verspreiden in het echte leven.

Eerlijk voor zowel mens als natuur

Je vindt hier producten met een mooi verhaal en die bijdragen aan een betere morgen. Want de impact hiervan op de verdere levens van zowel moeder als kind is groter dan we denken.

  1. Woman Owed
    Je vindt hier producten met een impact voor.
  2. 100% Natuur
    Je vindt hier producten die 100% natuurlijk zijn.
×