Word retailer

Ook zo verliefd op onze Shea? Onze Shea Butter kan een geweldige aanvulling zijn voor jouw salon, praktijk, winkel, webshop, therapie sessies, massages en zó veel meer.

Wat brengt een samenwerking jou?

Je verkoopt niet alleen een product waar je zelf echt achter staat en waarvan je weet dat het bijdraagt aan een mooiere wereld. Maar er is is meer.

 1. Help anderen
  Help mensen door ze meer te verbinden met de natuur en de kracht van eenvoud.
 2. Samen sterk
  Met onze 150 retailers en ieders eigen gaves maken we de wereld een stuk mooier!
 3. Ontvang korting
  Ontvang tot wel -55% korting.
 4. Vermelding op onze site
  Op onze website hebben wij een uitgebreide zoekfunctie naar de winkels en wij zullen jullie benoemen in onze socials.

Wat onze retailer Kim zegt

Wauw! Het werken met de Shea butter in mijn schoonheidssalon geeft zoveel meer vertraging en verdieping in mijn behandelingen. Na 20 jaar een echt cadeau de Shea Butter van Holistic Doula ontdekt te hebben.

Ervaringen

Eén potje puur natuur voor je dagelijkse huidverzorging, lippenbalsem, handcrème, make-up remover, aftersun en de perfecte oplossing voor een droge of schrale huid.

- Kim

Kim

"Het voelt zo fijn om met Holistic Doula en Wendy samen te werken!"

Word een affilliate partner van ons!

Fan van onze Shea? Neem contact met ons op om te onderzoeken of onze Shea ook iets voor jou kan betekenen.

Hoe werkt het?

Aanmelden

Je kan of Wendy direct bellen voor persoonlijk advies via 0636349372. Of mail naar ons team en zij helpen je direct via de mail verder.

Ontvang kortingscode

Na de informatie te hebben ontvangen bepaal je voor welk bedrag je wilt inkopen. Hierna ontvang je direct een persoonlijke kortingscode.

Bestellen

Je selecteert heel eenvoudig de producten die je wilt in onze webshop, vult je code in en de dag erna zijn de producten bij je!

Meld je nu aan!

Voel je een ja om onze producten te gaan verspreiden? Heel erg leuk! Je kunt dan het beste even contact opnemen met Wendy of Jessica en we kijken samen naar wat past bij jouw bedrijf.

×