Onze missie

Holistic Doula’s missie is om op alle mogelijke manieren bij te dragen aan een zachte start voor moeder en kind. Mijn eigen zoektocht naar de beste producten die bijdroegen aan mijn bewuste zwangerschap, geboorte en kraamperiode bracht me op het idee dit te delen met andere moeders die zoeken naar wat het best is voor haarzelf en haar kinderen.

Je vindt hier producten met een mooi verhaal en die bijdragen aan een betere morgen. Want de impact hiervan op de verdere levens van zowel moeder als kind is groter dan we denken. Daarom zetten wij ons met hart en ziel in om de vrouw in deze belangrijke transformerende fase in haar leven zowel één te laten worden met de natuur om haar heen, als de natuur in haarzelf.

Holistic Doula bekrachtigt moeders om te moederen op hun eigen manier. Dat te volgen waarvan zij voelen dat dit het juiste is, want wij weten dat als moeder. Door druk van buitenaf zijn echter veel moeders hun verbinding met die intuïtieve bron verloren. Wij willen deze bron weer aan woekeren in jou! Zodat moeder zijn intuïtiever, krachtiger, authentieker en vrijer zal zijn en je onbeschaamd tijd voor selfcare kan nemen zonder je schuldig te voelen. Omdat je weet hoe belangrijk dit is voor jou, maar zeker voor de rest van het gezin.

Care for yourself and your family in the most natural way.

Team Holistic Doula